Vacatures

Wie komt het bestuur versterken?
We zoeken een penningmeester en bestuursleden

Hengelsportvereniging Excelsior Winschoten is een actieve vereniging met meer dan duizend leden. Het hele jaar door organiseren wij activiteiten voor onze leden en voor de sportvisserij in het algemeen. Ons bestuur bestaat momenteel uit 7 personen de penningmeester heeft aangegeven dat hij wil gaan stoppen met zijn werkzaamheden.
We zoeken een nieuwe penningmeester.
Als penningmeester ben je binnen de vereniging verantwoordelijk voor de financiële administratie en de ledenadministratie. Je houdt dit permanent bij en zorgt voor het financieel jaarverslag en de begroting. In deze functie heb je regelmatig contact met leden, bestuursleden, hengelsportzaken en de Hengelsportfederatie Groningen -Drenthe Om deze taak goed te kunnen vervullen word je begeleid bij het inwerken in deze functie.
•Draag je de hengelsport een warm hart toe?
•Werk je nauwkeurig en betrouwbaar?
•Kun je overweg met de computer?
•Ben je bereid om wekelijks enkele uren te besteden aan de administratie?
Neem dan contact met ons op. Ook als je een deel van deze werkzaamheden wilt doen (bijv. alleen de ledenadministratie)

Wil je geen penningmeester zijn maar voel je wel iets voor een andere actieve rol te in onze vereniging? Ook dan willen we graag met je in gesprek. Er zijn diverse werkzaamheden in de vereniging die gedaan moeten worden. Denk aan: bestuurswerk, ondersteuning tijdens de wedstrijden, affiches maken en meer. Samen met jou bespreken we wat er mogelijk is en je wordt ingewerkt onder begeleiding.
Interesse? Stuur dan een e-mail naar info@hcexcelsior.nl
Meer informatie over onze vereniging vind je op onze website:
http://hcexcelsior.mijnhengelsportvereniging.nl en op Facebook: https://www.facebook.com/hcexcelsior